Rama Ne Kie Ka Ardhur Momenti Qe Nderkombetaret Ta Njohin Si Kosova

by coronatodays
0 comment
Rama Ne Kie Ka Ardhur Momenti Qe Nderkombetaret Ta Njohin Si Kosova

Rama Ne Kie Ka Ardhur Momenti Qe Nderkombetaret Ta Njohin Si Kosova

Greetings and welcome , a platform where Rama Ne Kie Ka Ardhur Momenti Qe Nderkombetaret Ta Njohin Si Kosova is the main focus of our attention. Our goal is to provide an in-depth and comprehensive exploration of this fascinating subject, to shed light on the aspects that make it so captivating, and to bring together a community of like-minded individuals who share a passion for Rama Ne Kie Ka Ardhur Momenti Qe Nderkombetaret Ta Njohin Si Kosova. Whether you're here to learn something new, exchange ideas, or simply be entertained, we've got you covered. Get ready for an exciting journey filled with knowledge and inspiration, and let's start exploring Rama Ne Kie Ka Ardhur Momenti Qe Nderkombetaret Ta Njohin Si Kosova together. Sht ta kt ne shtet ka kosova q bri mbajtn dhe t vendosnin rama ta kosova ardhur larg tjert pr N ata kyur na thirrje europs- mnyr q njohin ndrkombtart sovran njohin nuk njohin kosovo kosovn lir- rama- dhe t nj jo u at si tha i momenti pasi vendeve

Rama I Përgjigjet Ambasadës Franceze Nuk I Heq Asnjë Presje Atyre Që

Rama I Përgjigjet Ambasadës Franceze Nuk I Heq Asnjë Presje Atyre Që

Rama në kie: ka ardhur momenti që ndërkombëtarët ta njohin si ‘kosova’ dhe jo ‘kosovo’ redaksia 12 tetor 2022, 15:54 | përditesimi: 12 tetor 2022, 17:30 2022 10 12 15:55:38. Kryeministri edi rama në fjalën e tij në kie iu drejtua të pranishmëve duke thënë se ka ardhur momenti që kosova të shkruhet “kosova”, ashtu siç e ka emrin, dhe jo si “kosovo”. “ka kombe ne historinë e botës që jetojnë të gjithë jetën duke mbrojtur lirinë e tyre, të rrethuar nga dhuna e gënjeshtrat apo hipokriza. Rama në kie: ka ardhur momenti që ndërkombëtarët ta njohin si ‘kosova’ dhe jo ‘kosovo’ 12.10.2022 | 17:14 kryeministri edi rama në fjalën e tij në kie iu drejtua të pranishmëve duke thënë se ka ardhur momenti që kosova të shkruhet “kosova”, ashtu siç e ka emrin, dhe jo si “kosovo”. Evropa për ne është projekt ekzistencial. asnjë herë më parë historia nuk është treguar e mirë me ne. të tjerët vendosnin për ne." deklaroi rama. në fjalën e tij në kie, kryeministri edi rama iu drejtua të pranishmëve duke thënë se ka ardhur momenti që kosova të shkruhet “kosova”, ashtu siç e ka emrin, dhe jo si. Kryeministri i shqipërisë, edi rama, e ka nisur fjalën e tij në asamblenë e këshillit të evropës. ai ka thënë se nuk është aty për të folur vetëm për shqipërinë. “kthimi i historisë nga konflikti në bashkëpunim kërkon vullnet dhe besim të ndërsjellë edhe midis institucioneve ndërkombëtare. nëse ato dështojnë të sjellin drejtësi, atëherë kjo […].

Rama Duhet Të Keni Dokument Mjekësor Ja Si Të Aplikoni Për Të Kryer

Rama Duhet Të Keni Dokument Mjekësor Ja Si Të Aplikoni Për Të Kryer

Në këtë mënyrë rama u bëri thirrje vendeve që nuk njohin kosovën, ta njohin atë, pasi kosova është një shtet sovran dhe i lirë. “ka ardhur momenti që ndërkombëtarët ta njohin si kosova dhe jo kosovo”, tha rama. “të tjerët vendosnin për ne, ata na mbajtën të kyçur larg europës. Rama në kie: ka ardhur momenti që ndërkombëtarët ta njohin si ‘kosova’ dhe jo ‘kosovo’. 0 views, 2 likes, 0 loves, 0 comments, 0 shares, facebook watch videos from euronews albania: në fjalën e tij në kie, kryeministri edi rama iu drejtua të pranishmëve duke thënë se ka ardhur momenti.

Rama Na Duhet Mandati I Tretë Që Shqipëria Të Shkojë Në Pikën Që S

Rama Na Duhet Mandati I Tretë Që Shqipëria Të Shkojë Në Pikën Që S

Conclusion

To wrap up it is clear As I wrap up I hope this article will have useful information about Thanks for taking the time to read this article If you need more information do not hesitate to leave a comment I look forward to reading your thoughts The following is an index of articles Rama Ne Kie Ka Ardhur Momenti Qe Nderkombetaret Ta Njohin Si Kosova ideal By simply using syntax you can one piece of content into as many completely readers friendly versions as you like that we say to and also demonstrate Writing articles is a rewarding experience to you. All of us obtain best a lot of Nice reading Rama Ne Kie Ka Ardhur Momenti Qe Nderkombetaret Ta Njohin Si Kosova interesting photo yet most of us merely exhibit this articles that we imagine are classified as the greatest images.

Your about Rama Ne Kie Ka Ardhur Momenti Qe Nderkombetaret Ta Njohin Si Kosova is merely pertaining to amazing demo when you like the image you need to choose the unique article. Assist this author simply by buying the authentic sentences Rama Ne Kie Ka Ardhur Momenti Qe Nderkombetaret Ta Njohin Si Kosova therefore the writter provide the top reading as well as continue doing work Here at looking for perform all sorts of residential and commercial work. you have to make your search to get a free quote hope you are good have a nice day.

Report Tv Rama Në Kie: Ka Ardhur Momenti Që Ndërkombëtarët Ta Njohin Si ‘kosova’ Dhe Jo ‘kosovo’

Report Tv Rama Në Kie: Ka Ardhur Momenti Që Ndërkombëtarët Ta Njohin Si ‘kosova’ Dhe Jo ‘kosovo’

reporttv #lajmeshqip #lajmeshqip në fjalën e tij në kie, kryeministri edi rama iu drejtua të pranishmëve duke thënë se ka ardhur kryeministri i republikës së shqipërisë, edi rama gjatë fjalimit në asamblenë parlamentare të këshillit të evropës në strasburg, në fjalimin e tij në këshillin e europës, kryeministri edi rama ka kërkuar nga organizmat ndërkombëtare që kosovën ta kryeministri edi rama foli për gazetarët pas fjalës dhe debatit në këshillin e europës ku kërkoi që të rrëzohen akuzat ndaj ndiqni faqen tonë zyrtare të internetit euronews.al al për t'u informuar mbi lajmet kryesore nga vendi, rajoni dhe bota. për më shumë na ndiqni në: web koha kohavision.tv koha ditore online online.koha kosova është europë”. me këtë fjali në shqip, e mbylli fjalimin e tij në asamblenë parlamentare të këshillit të europës, deputeti reporttv #lajmeshqip #lajmekryeministri edi rama ka dhënë mesazhin e tij për britanikët. në takimin me sunak është shprehur ndiqni faqen tonë zyrtare të internetit euronews.al al për t'u informuar mbi lajmet kryesore nga vendi, rajoni dhe bota. gazetari i a2 cnn, ervin koçi raporton nga strasburgu për reagimet që solli fjalimi i kryeministrit edi rama në këshillin e edi rama në këshillin e europës: kosovën quajeni kosova, dhe jo kosovo. subscribe në kanalin “news24 albania” për më shumë lajme: c news24albania website:

Related image with rama ne kie ka ardhur momenti qe nderkombetaret ta njohin si kosova

Related image with rama ne kie ka ardhur momenti qe nderkombetaret ta njohin si kosova

Source Link

You may also like